• Hikayemiz
  • Vizyon – Misyon
  • Değerlerimiz
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
  • İSG Politikamız
  • Çevre Politikamız
  • Sosyal Sorumluluk Politikamız
  • Hikayemiz
  • Vizyon – Misyon
  • Değerlerimiz
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
  • İSG Politikamız
  • Çevre Politikamız
  • Sosyal Sorumluluk Politikamız

EN İYİ BİLDİĞİMİZ İŞİ YAPIYORUZ; PEYNİR!

Onur Süt’ün üretim macerası çok uzun yıllar önce başladı. 50 yıla yaklaşan bir zamandan söz ediyoruz, dile kolay… Dedemiz Ferit Gündoğdu’nun küçücük bir mandırada süt işlemeye başlaması hayatımızın dönüm noktasıdır. Çünkü Onur Süt’ün temelleri atılmıştır. 70’li yıllarda 500 kg. sütün toplanması, işlenmesi, peynir haline getirilip satışa sunulması o dönemin şartlarında hiç de küçümsenecek bir iş değil. Şimdi bu rakam 9 farklı ilden topladığımız sütlerle 600 tona ulaştı. Dedemiz Ferit Gündoğdu’nun 3. nesle aktardığı tecrübesiyle, hayata pozitif bakışıyla Onur Süt’ün lezzet formülünün kaynağında hala onun emaneti vardır. Samimiyetle çalışınca başarı da nasip olurmuş insana… Aile kavramının verdiği birlik ve 50 yıllık tecrübenin yeni nesil teknolojilerle birleşmesi sonucu Onur Süt, bugün gelinen noktada Türkiye’nin sayılı peynir üreticileri arasında ve 2020 yılı İSO ikinci 500 sanayi kuruluşu sıralamasında yer alıyor.

Onur, Onsüt, FG/Ferit Gün, Paşaköy Çiftliği ve Onur Bi’lokma markalarımızla yalnızca Türkiye’de değil, dünyada tanınıyoruz. Market raflarındaki bu markalarımızın yanında birçok zincir mağazaya da private label üretimler gerçekleştiriyoruz. Ege ve Marmara bölgesinin en doğal sütleriyle üretilen peynirlerin formülü ve lezzeti yarım asırdır değişmeden koruyor, Türkiye’de ve dünyada 30 bini aşkın satış noktamızla tüketiciyle buluşuyoruz.

OnSüt Çiftliği’mizin çalışmaları hızla sürüyor. 10.000 hayvan kapasitesi ve günlük 90 ton süt üretimiyle Onsüt Çiftliği tamamlandığında Marmara Bölgesi’nin en büyük çiftliği haline gelecek. Türkiye’ye değer katacak bir yatırım olan fabrikamızda en gelişmiş üretim teknolojisini hazırlıyoruz. UHT, süt tozu, peynir altı süt tozu gibi birçok ürünün üretileceği bu fabrikamız bölgenin önde gelen tesisleri arasına girecek. Gerek 10 Süt Çiftliğimiz, gerekse full otomasyonlu yeni fabrika yatırımlarımızla, sadece Türkiye’de değil yurtdışında da önemli bir aktör olma yolunda ilerliyoruz.

Onur Süt ürünleri bugün dünyanın 30 ülkesine ihraç ediliyor. Avrupa’da, Asya’da, Ortadoğu’da, Afrika’da hatta Avusturalya’da bile peynirlerimiz ve tereyağımız sofralarda yer buluyor, beğeniliyor, talep ediliyor. Bunlarla sınırlı kalmayıp yurtdışı pazarlardaki varlığımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Ayrıca kısa vadede Türkiye’yle iyi ilişkileri olan Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde OnSüt çiftlikleri ve peynir fabrikaları kurma yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Türk bayrağını oralarda gururla dalgalandırırken, güçlü bir istihdam oluşturmayı da hedefliyoruz.

DOĞASINDA LEZZET VAR...

Her gün köylerden, kasabalardan özenle toplanan sütü ince ince işleyerek, emek vererek, en doğal haliyle sofralarınıza getirmek için çabamız… İşte bu yüzden sütle yapılan her ürün, Onur Süt tesislerinde başka bir kıvam, başka bir rahiya, başka bir lezzete bürünür. Beyaz peynir, kaşar peyniri, mozzaarella, chedar, tulum peyniri, örgü, dil ve çeçil peyniri ile lor ve tereyağımız ile damaklara muhteşem tatlar bırakıyoruz. Dilediğinizde bir dilim ekmek arasında; dilediğinizde Anadolu’nun birbirinden lezzetli böreklerinde, gözlemesinde, pidesinde, yemeklerinde… Dilerseniz dünya mutfağından pizzalarda, hamburgerlerde, lazanyalarda… Lezzete lezzet katar, hayatı tatlandırır, vazgeçilmezdir

Çok yakın bir gelecekte gelişmiş üretim teknolojisinin kullanılacağı fabrikamızla birlikte UHT süt ve süt tozu üretimi de Onur Süt bünyesinde başlayacak. Lezzet dünyasındaki Onur’lu yolculuğumuz yeni ürünlerle devam ediyor…

Süt’ü kaynağından alıp, çelik kazanlı, soğutucu araçlarımızla güvenli bir şekilde fabrikamıza getiriyoruz. Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan laboratuvarımızda sütü her safhada kontrol ediyoruz. Fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizlerini yapıyoruz. Kontrol ediyor, araştırıyor peynirin sofralarınıza layık bir şekilde ulaşması için çabalıyoruz. ISO 9001, ISO 22000, HACCP ve Helal Sertifikalarıyla BRC Belgelerine sahip olan Onur Süt bünyesinde damak tadının yanında gıda güvenliğine de titizlikle önem veriyoruz.

25.000 m açık, 10.000 m kapalı alana sahip Onur Süt gıda üssü, günlük 600 ton süt işleme kapasitesine sahip. En ileri teknolojiyle, her safhada hijyen ve gıda güvenliği proseslerine uyarak, 500 çalışanımızla sofralarınıza her gün 50 ton peyniri ulaştırıyoruz.

EN İYİ BİLDİĞİMİZ İŞİ YAPIYORUZ; PEYNİR!

Onur Süt’ün üretim macerası çok uzun yıllar önce başladı. 50 yıla yaklaşan bir zamandan söz ediyoruz, dile kolay… Dedemiz Ferit Gündoğdu’nun küçücük bir mandırada süt işlemeye başlaması hayatımızın dönüm noktasıdır. Çünkü Onur Süt’ün temelleri atılmıştır. 70’li yıllarda 500 kg. sütün toplanması, işlenmesi, peynir haline getirilip satışa sunulması o dönemin şartlarında hiç de küçümsenecek bir iş değil. Şimdi bu rakam 9 farklı ilden topladığımız sütlerle 600 tona ulaştı. Dedemiz Ferit Gündoğdu’nun 3. nesle aktardığı tecrübesiyle, hayata pozitif bakışıyla Onur Süt’ün lezzet formülünün kaynağında hala onun emaneti vardır. Samimiyetle çalışınca başarı da nasip olurmuş insana… Aile kavramının verdiği birlik ve 50 yıllık tecrübenin yeni nesil teknolojilerle birleşmesi sonucu Onur Süt, bugün gelinen noktada Türkiye’nin sayılı peynir üreticileri arasında ve 2020 yılı İSO ikinci 500 sanayi kuruluşu sıralamasında yer alıyor.

Onur, Onsüt, FG/Ferit Gün, Paşaköy Çiftliği ve Onur Bi’lokma markalarımızla yalnızca Türkiye’de değil, dünyada tanınıyoruz. Market raflarındaki bu markalarımızın yanında birçok zincir mağazaya da private label üretimler gerçekleştiriyoruz. Ege ve Marmara bölgesinin en doğal sütleriyle üretilen peynirlerin formülü ve lezzeti yarım asırdır değişmeden koruyor, Türkiye’de ve dünyada 30 bini aşkın satış noktamızla tüketiciyle buluşuyoruz.

OnSüt Çiftliği’mizin çalışmaları hızla sürüyor. 10.000 hayvan kapasitesi ve günlük 90 ton süt üretimiyle Onsüt Çiftliği tamamlandığında Marmara Bölgesi’nin en büyük çiftliği haline gelecek. Türkiye’ye değer katacak bir yatırım olan fabrikamızda en gelişmiş üretim teknolojisini hazırlıyoruz. UHT, süt tozu, peynir altı süt tozu gibi birçok ürünün üretileceği bu fabrikamız bölgenin önde gelen tesisleri arasına girecek. Gerek 10 Süt Çiftliğimiz, gerekse full otomasyonlu yeni fabrika yatırımlarımızla, sadece Türkiye’de değil yurtdışında da önemli bir aktör olma yolunda ilerliyoruz.

Onur Süt ürünleri bugün dünyanın 30 ülkesine ihraç ediliyor. Avrupa’da, Asya’da, Ortadoğu’da, Afrika’da hatta Avusturalya’da bile peynirlerimiz ve tereyağımız sofralarda yer buluyor, beğeniliyor, talep ediliyor. Bunlarla sınırlı kalmayıp yurtdışı pazarlardaki varlığımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Ayrıca kısa vadede Türkiye’yle iyi ilişkileri olan Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde OnSüt çiftlikleri ve peynir fabrikaları kurma yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Türk bayrağını oralarda gururla dalgalandırırken, güçlü bir istihdam oluşturmayı da hedefliyoruz.

DOĞASINDA LEZZET VAR...

Her gün köylerden, kasabalardan özenle toplanan sütü ince ince işleyerek, emek vererek, en doğal haliyle sofralarınıza getirmek için çabamız… İşte bu yüzden sütle yapılan her ürün, Onur Süt tesislerinde başka bir kıvam, başka bir rahiya, başka bir lezzete bürünür. Beyaz peynir, kaşar peyniri, mozzaarella, chedar, tulum peyniri, örgü, dil ve çeçil peyniri ile lor ve tereyağımız ile damaklara muhteşem tatlar bırakıyoruz. Dilediğinizde bir dilim ekmek arasında; dilediğinizde Anadolu’nun birbirinden lezzetli böreklerinde, gözlemesinde, pidesinde, yemeklerinde… Dilerseniz dünya mutfağından pizzalarda, hamburgerlerde, lazanyalarda… Lezzete lezzet katar, hayatı tatlandırır, vazgeçilmezdir

Çok yakın bir gelecekte gelişmiş üretim teknolojisinin kullanılacağı fabrikamızla birlikte UHT süt ve süt tozu üretimi de Onur Süt bünyesinde başlayacak. Lezzet dünyasındaki Onur’lu yolculuğumuz yeni ürünlerle devam ediyor…

Süt’ü kaynağından alıp, çelik kazanlı, soğutucu araçlarımızla güvenli bir şekilde fabrikamıza getiriyoruz. Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan laboratuvarımızda sütü her safhada kontrol ediyoruz. Fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizlerini yapıyoruz. Kontrol ediyor, araştırıyor peynirin sofralarınıza layık bir şekilde ulaşması için çabalıyoruz. ISO 9001, ISO 22000, HACCP ve Helal Sertifikalarıyla BRC Belgelerine sahip olan Onur Süt bünyesinde damak tadının yanında gıda güvenliğine de titizlikle önem veriyoruz.

25.000 m açık, 10.000 m kapalı alana sahip Onur Süt gıda üssü, günlük 600 ton süt işleme kapasitesine sahip. En ileri teknolojiyle, her safhada hijyen ve gıda güvenliği proseslerine uyarak, 500 çalışanımızla sofralarınıza her gün 50 ton peyniri ulaştırıyoruz.

  • Hikayemiz
  • Vizyon – Misyon
  • Değerlerimiz
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
  • İSG Politikamız
  • Çevre Politikamız
  • Sosyal Sorumluluk Politikamız
  • Hikayemiz
  • Vizyon – Misyon
  • Değerlerimiz
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
  • İSG Politikamız
  • Çevre Politikamız
  • Sosyal Sorumluluk Politikamız