Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri (Vakum)
Besin Değerleri (100g için) | |
Enerji (kj/kcal): | 1444/348 |
Yağ (g): | 28 |
Doymuş Yağ(g): | 17 |
Karbonhidrat(g): | 2,5 |
Şeker (g): | 0 |
Protein(g): | 21,5 |
Tuz (g): | 2,76 |
İçindekiler: İnek sütü, peynir mayası ve tuz.
Kuru maddede süt yağı en az %45’tir.
+2°C – +4°C’de muhafaza edilmelidir.
Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
Üretim tarihi (Ü.T.), son tüketim tarihi (S.T.T.) ve parti no (P.N.) ambalajın üzerindedir.
Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.
Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri (Vakum)
İçindekiler: İnek sütü, peynir mayası ve tuz.
Kuru maddede süt yağı en az %45’tir.
+2°C – +4°C’de muhafaza edilmelidir.
Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
Üretim tarihi (Ü.T.), son tüketim tarihi (S.T.T.) ve parti no (P.N.) ambalajın üzerindedir.
Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.
Besin Değerleri (100g için) | |
Enerji (kj/kcal): | 1444/348 |
Yağ (g): | 28 |
Doymuş Yağ(g): | 17 |
Karbonhidrat(g): | 2,5 |
Şeker (g): | 0 |
Protein(g): | 21,5 |
Tuz (g): | 2,76 |